View Single Post
Old 09-12-2013, 12:33 AM   #23
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Neka bude po tvom(I'm so happy) - video

Quote:
Originally Posted by VladaNS View Post
A sto se snera tice, evo ja imam bazu od nekoliko hiljada pop snerova koji se krecu od zvuka prdenja do onih koji podsecaju na udarac palicom po buretu za tursiju.. Voleo bih da dodjes i da mi pokazes koji je od njih standard za pop produkciju
Pa znas kako - u tome i jeste "magija" muzicara. U tome se sastoji razlika izmedju onih koji ce ceo zivot raditi muziku u spavacoj sobi i onih koji ce se negde i probiti - da prepoznaju koji tacno sner treba da stave... Kao i sve ostalo sto treba staviti... Da citiram gospodina Salijerija, jos jednom : "Note su u muzici ili sasvim tacne, ili potpuno pogresne..." (vazi i za sve ostalo)

Ono za "chart" sam stavio pod navodnike, mislim da ne treba posebno objasnjavati na sta sam tacno mislio. A u nastavku posta sam dao objasnjenje svog misljenja, koje se BTW skoro poklopilo sa tvojim, ali izgleda da se postovi citaju do pola, pa se onda odmah odgovori

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Na kraju, nista NE GARANTUJE da se gomili ljudi upravo ovakav sner nece svideti... Muzika je NAJNEZAHVALNIJI posao, kojim neko moze da se bavi - jer - lepota je u oku posmatraca (u ovom slucaju - uhu slusaoca)
psionic is offline   Reply With Quote