View Single Post
Old 30-11-2013, 02:54 PM   #29
darkstar
Stara Rumski Elita 2003.

darkstar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Matya View Post
A sto nas Darkstar navuce da se pobijemo ovde a on nestade?
Hahah nisam nestao, pratim diskusiju.

Iskreno, ovo je prvi put da se na neku temu slazem sa svima. Ima tu dosta razlicitosti ko kako voli da napravi setup, ali u jednom se slazemo svi - dobar zvuk.

Neko voli sebi da komplikuje zivot zarad nekog vudu tripa ako-uradim-ovo-zvucace-bolje pa pravi bez potrebe kompleksan setup, dok neko voli prosto i jednostavno upali-cacni-sviraj.

Ono sto mi se zaista dopada je da se svest klavijaturista u zemlji dize na nov nivo, ispituju se mogucnosti, prave se kombinacije koje su tehnicki zavidne.

Ono sto mi se pak ne svidja je sto su veliki igraci hardvera napustili dve stvari : da prave inspirativne patcheve i da prilagode instrument bendu.

Za ovo prvo - iako sam ceo zivot teski protivnik preseta, ponekad ne zelim da budem dizajner zvuka nego kompozitor. Zelim da me neki preset inspirise da napravim nesto. E tu recimo softasi caruju.

A za ovo drugo... tu ih i razumem samo me smara.... eq-wise prave se sprave da ti u radnji padnu gace koliko je veliko,siroko...a onda skapiras sa bendom to nema nikakvu poentu, ne izlazis nema te,e onda izvoli budi tehnicar sam sebi pa namestaj ...
Cak nasi narodnjaci po tome cene klavijature,koliko IZLAZE u miksu na razglasu i ja im ne zameram ama bas nista,jer ljudi vrlo opravdano zele da sviraju a ne da se bave peripetijama.

Mogli bi malo da progovore i ovi koje poznajem a mnogo vise imaju znanja i iskustva od mene ... znaju oni ko su
darkstar is offline   Reply With Quote