lajk tema.. !!

jbg, jja i dan danas tvrdim da sve sa bilo koje hardwer klavijature legne u mix bolje neg i jedan software, zasto? struja, kablovi, konverteri sa klavijatura,,
daj mi 4 sinta, roland naj, korg naj, yamahu naj, kurzwel naj, evo tebi sav VSTi na 8TB ako ima, svii sintovi sto postoje!! haha,,
plus, nema tog vsti semplera koji ima mogucnosti jednog od tih sinteva all, nemaaa, ja cu napraviti 1000 boja na sintu i to kombinacija za jedan weekend, dok ovde ima da izgines za jednu kombinaciju splitovanu, a gde njihova svirljivost, jebes samo polly,, mono, gde legato portamento dobar pa jedan PITCH
ja u Daw krenem raditi nesto, dok napravim boju prodje me volja a kamo li trazenje pa podesi parametre , promenis boju ajmo nanova sveee, svaki detalj, zaboravim sta sam posao koji ARR,
na kompu ima najvise stvari za electro-house tipa sylenth, takvih milion sinteva, sto nema bas na klavi, i opasni arpedjatori, al i ne treba ,, kad ti pogledas kakve one imaju u sebi u ROM, ma da napravis kakvu zelis, jes da su vamo gotovi preseti pa to ti cini neku razliku vise na vsti.
pa gde pola firmi sto te zavarava sirinom, ?? sve van faze, efekata na kile, koje nemozes obuzdati u mixu ,treba ti po sata dok poskidas efekte, onda boja bleda, pa suzi panoramu na mono, tek onda vidis kakav je vsti.
bolje imati sempler na klavijaturi jedno 4gb kvalitetno nego imati 100gb u kompu za ova vsti.
ja ne radim simfoniju ne treba mi 100gb rama.
itd itd