View Single Post
Old 26-11-2013, 06:44 AM   #7
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: J.M.Jarre deo kolekcije...

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
E jebi ga Znače, pa što si tako neozbiljan?

Pa ti si cool lik, pa da tako frljaš...!?

Ok, voliš gitare, Bitlse i old school, ali daj, majke ti...!

Šta, kao, nisi slušao Jarre-a? Ne mora da si drkao na to, ali realno... Kakve to ima dodirne veze sa SG...? A da je manje muzički kvalitetno...uticajno zanemarljivije...?!?

Ovo mi se stalno dešava, da me ljudi kritikuju što previše volim "old school" pa onda navode da ima i novijih stvari koje su dobre, eto recimo taj i taj bend iz ranih sedamdesetih... Doduše, poslednji put sam imao takvu raspravu sa jednim prijateljem i njegovi favoriti nisu bili iz ranih sedamdesetih, već nešto zaista sveže - Toto.

Nema to veze sa manje ili više modernim, jednostavno više mi se sviđa zvuk SG-a. Mislim da samo na neck magnetu, da ne diraš preklopnik, bolje zvuči nego svi sintisajzeri zajedno. Stvar ukusa. Podjednako (ne)vešto upotrebljavam i ašov i lopatu, ali eto nekako mi je ašov mnogo više cool. Moguće da je izmišljen desetak godina pre lopate.

Što se tiče stvaralaštva gospodina Žara, da ne kažem Žareta, glavna stvar zbog koje volim rokenrol je spoj muzike i poezije. Njegova poezija mi nešto ne ulazi u uši.

Last edited by Znak; 26-11-2013 at 07:05 AM.
Znak is offline   Reply With Quote