View Single Post
Old 23-11-2013, 02:27 PM   #39
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: X Faktor Srbija - jel gledao neko?

pa ne znam sta da ti kaze,...Ovde je na pr. Gaga bila gost po radiju pre dve nedelje..pa je imala mali show na X Factoru pre tri nedelje..(inace najgledanija emisija u UK sa 8.5 miliona gledalaca (oko 30% ukupnih gledalaca u UK)..novi singl je izasao pre 3-4 nedelje...jel se to racuna kao "prisutnost" na sceni ??

To sto jos nije stiglo do Srbije, je vec druga prica...

A za "tu cifru" - ne kapiram o cemu pricamo...bend MORA da bude ovde.kad je ovde mora da ima da zivi i jede i spava (nema za pusenje i pijenje)..+ treba negde da drze probe (i to kosta) i na nekim instrumentima da sviraju..da bi nekako privukli paznju nekog managera koji bi ih eventualno menadzerisao..

To je catch 22 situacija - dobar manager nece da gubi vreme sa nekim ko je totalno nepoznat i nije VEC privukao paznju na neki nacin. Svirkama, youtube-om, cime vec..

Ako se secas Justin Bieber je krenuo sa Youtube videom..pa ga je posle puno gledanja spazio mladi manager, koji je nekako ubedio negove roditelje da proba da ga potpise / managerise. pa cak je i tad bio odjeban od svih disko kuca...dok nisu naleteli na Usher-a koji je cuo kako mali peva i onda je on pozvao neke njegove ljude koji su ga culi itd, itd...

Proces je jako dug, mozes da pocepas posle 6 meseci (znam jedan slucaj iz naseg starog studija) a mozes da guslas 10 godina, nabijes godine u dupe i nista ne uradis...nema garanije i nema para koje ti to garantuju. NISTA se nece desiti ako se samo trose pare...mora da postoji nesto specijalno sto taj bend / artista ima...

ja mislim da e sad jasno..? a ? nije...?
DaBear is offline   Reply With Quote