Quote:
Originally Posted by Arthur
istina je da ću moći vi?e da izvučem iz postojećeg, ali sa mnogo vi?e muke nego da mi je input zdraviji u startu.
|
Čuj, vi?e si u poslu nego ja, a i u?i su ti u boljem stanju nego moje, ja ti sve verujem. Ali, da se ne lo?imo, razlika između dva različita tejka bubnja, basa, gitare, vokala ? svih onih stvari kojima se bavi? ? je mnogo veća od razlike između RME i Apogee konvertora.
Donekle sam u stanju da razumem insistiranje na skupoj konverziji kod onih koji se bave elektronskom muzikom sa puno hardverskih sintisajzera, trt-mrt. Ali ono čime se ti bavi? podrazumeva toliki faktor gre?ke i nestabilnosti samih izvođača i instrumenata, da je priča o gre?kama u konverziji skoro pa bespredmetna. Osim ako ne poredimo SB Live! i Lynx, naravno.
Hoću da ka?em da je verovatnije da sa prethodnim monitoringom nisi primećivao tolike razlike u postavci mikrofona i izvođenju, nego da nisi čuo razlike u konverziji.
Naravno, sve ovo pi?em sa pozicije fudbalera koji odavno nije u profesionalnoj ligi nego ponekad sa drugarima zakupi salu za mali fudbal. Ali i dok sam bio na terenu bilo mi je va?nije s kim igram nego da li su linije na terenu crtane krečom ili fluorescentnom farbom.
Pozdrav,
Vasa