Re: Presonus Studio One 2.5
Dushane, Reaper-ov forum je skup zaljubljenika u Reaper i za njih ne postoji mogucnost da je Reaper kriv za nesto... Pazljivo sam iscitavao njihov forum (jer prvo to radim pre nego da postavim pitanje na bilo kom forumu) i na temama sa problemima slicnim ili istim kao mojim nisam nasao resenje... Do djavola, pa oni su na jednoj temi zauzeli odbrambeni stav kad su se javili korisnici i prijavili da sto je veci ADC to vise grafika kasni za zvukom, sa pricom "To tako treba da bude, ADC ne moze drugacije da se resi", jes vraga... Na njihovom forumu sam nailazio na resenja sto se tice samo workflow-a, ali sto se tice optimizacije, Reaper je njima sveti gral.
Razgovarao sam bio sa nekoliko zaljubljenika u Reaper na drugim forumima i jedan mi je rekao da probam starije verzije, mozda nova verzija zeza, jedan me je pitao da li sam ja cuo za freeze funkciju, jedan je uzeo da mi drzi casove audio produkcije i miksanja jer nesto mora da nije u redu u mom nacinu rada kad koristim toliko efekata, a jedan je priznao da za njegovu muziku (koja je acc gitara i glas) je Reaper sasvim dovoljan...
Kako sam postavio poruku, na temi koju cita nekoliko desetina ljudi, da se S1 mnogo bolje ponasa od Reapera na mom sistemu, javilo se jos nekoliko ljudi u roku od nekoliko sati da to isto potvrdi, pa koliko vidim, na ovako malom uzorku nisam usamljen pa i moze da se izvuce neki generalni zakljucak...
Eto toliko od mene...
|