Quote:
Originally Posted by Everbeatz
Ovo je zabluda...nazalost  Jel da nije bilo bi sve mnogo lakse. Mozda ti ta premisa 'zvuci' logicki, ali ne stoji. Koliko god delovalo da je digitalan sistem predvidiv, precizan, itd. on to nije. Ali da ne ulazimo previse u filozofiranje koje ide u neki potpuni off..
P.S. Svaka tema na Rumskom krene od nekog 'beznacajnog' pitanja o pluginu npr., a zavrsava se dubokim uvidima o univerzumu i maltene Zen koanima. Mozda malo preterujemo u tom pravcu... 
|
Naravno,mozda sam se malo previse opusteno izrazio,ali shvatio si sta sam hteo da kazem.Interesantan eksperiment sa vst plug-om je skoro izveo VlagG,skoro sam to bio postovao ovde negde
http://vladgsound.wordpress.com/2013...gin/#more-1049
gde je pokusao da dokaze algoritmom da random uticaji analognih kola na kanale miksa nisu jedini faktor te ocigledne razlike u odnosu na digitalno sabiranje,u ovom slucaju.Ne moze se bas sve prikazati brojevima.Bar ne ono sto je nepoznanica.
Ja licno ne lobiram ni za jednu stranu,ne smatram sebe toliko mudrim u percepciji svega sto izbaci svaki novi dan.Iz svog nekog iskustva zakleti sam hybrid system frik,pokusavam sto mudrije prema mogucnostima iskoristiti prednosti i jedne i druge price.Neke stvari iz analogije,pogotovo jos uvek front end putanje su jos uvek nezamenjive,neke druge opet digitalne.Opet je jedna ista sustina,treba biti pametan.A to je obicno problem...