jes da svako hvali svog konja, ali ja imam vise konjica ali samo jednog hvalim

PCM Native, Tsar, lx480, vss3, UAD itd ..a od hardvera sada imam samo PCM 96 uglavnom kada su pluginovi u pitanju, sve ono sto nema na pijaci, ja sam kupio .. btw. PCM Native ne sljaka dobro na C7 pa sam i to kupio .. ne koristim sve u isto vreme

ali volim da kombinujem, da se igram, da menjam zvuk .. jedini plug koji se u svakom projektu nadje je Relabov lx480 .. to je potpuno identican reverb prave 480ice stim sto plug ima jos dodatnih podesavanja i mogucnosti koje pravi 480 nema, zato i moja konstatacija da je plug itekako bolje kupiti nego pravi 480
inace, plugin je sve vreme u nekoj da kazem beta fazi, ali potpuno funkcionalan.. kada kupite licencu .. sve sto dobijete je ilok serial, i dll fajl koji kopirate u vst folder .. cak nema ni "normalna" instalacija .. takodje, podrzava samo vst , nema jos ni rtas koji verovatno nece ni da bude, ali kada bude neki veliki "normalni" update, to ce biti sigurno AAX podrska .. vec neko vreme se to ocekuje da konacno izbace ..
inace, ko zeli rtas, moze rucno konvertovati dll preko poznatog konvertera, sve sljaka bez problema, proverio sam