View Single Post
Old 04-11-2013, 11:51 AM   #8
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Bockie, dokle ces da zloupotrebljavas ...

Quote:
Originally Posted by hofmann View Post
Mene ne bi cudilo da covek i jeste iskoristio polozaj, ljudi smo na kraju krajeva.
Ono sto mene cudi je kako ista pravila ne vaze ni za sve korisnike a kamoli za korisnike i moderatore.

Naime kako je moguce da pravilo od maksimum 5 okacenih stvari u oglasu vazi za neke a ne vazi za neke druge korisnike?
Gde je logika da mi moderator kako on kaze pogleda kroz prste za 6. okacenu stvar a onda se zahvali korisniku koji je okacio 24 stvari u svoj oglas.

Vrlo nepravedno reklo bi se.
I cemu uopste budalastina o ogranicavanju stvari u oglasima.
Zasto ljudi ne bi mogli okaciti i 50 stvari ako rasprodaju studijo. Kome to smeta i koga to remeti?
Bravo! Ne znam da li je to konkretan slučaj, ali evo:

Čovek postavi da prodaje čitav studio...gomila sprava. E sad, ja nisam napisao pravilnik, ali tamo stoji da je max 5 oglašenih stvari. To je tako jer postoji i sekcija "komercijalni oglasi". Naime, tamo se može postaviti oglas za neku mizeriju para...mislim 500-tinak din mesečno. To se već dogovori sa Divinerom ili kako već i tada se postavlja oglas kakav god želiš. Mislim da ovo ima smisla, jer bi tako počeli veliki trgovci, da zatrpavalju oglase velikim brojem istih, pa bi "običan svet" koji prodaje svoje komade opreme bio zatrpan spamovima, kao na jednom poznatom sajtu za kupovanje i prodavanje. Tamo gotovo nema smisla bilo šta oglašavati jer u roku od sat vremena oglas ode na 8. stranu. Neki moji oglasi su tamo imali po 10 pregleda za mesec dana, što je smešno...
Ovako ipak može da ti oglas stoji par dana na relativno vidnom mestu, jer nije velika frekvencija itd.

E sad, u skladu sa tim sam i rekao čoveku koji je oglasio ceo studio, a svestan da čovek nije veliki trgovac, i da nema nameru da zloupotrebljava "besplatan mali oglas" da ipak, skloni te 24 sprave ili koliko već, jer nije ok, pa da navede samo par stvari, da nagovesti povoljnost, a za ostalo da se iskomunicira na pm. Čovek tako uradio i ja mu zahvalio.

Divno sam proveo letnji raspust.

Bockie is offline