View Single Post
Old 02-11-2013, 01:24 AM   #624
Matya
Member

Default Re: Test mix - kanali za vezbanje...

Auh, zaista nisam ovekivao toliko hvale!!! Hvala puno!!!

Najiskrenije, nisam koristio tvoj miks kao referencu, radio sam opusteno pa kako ispadne, danas sam samo poslusao nekoliko mikseva koji su medju poslednjim postavljeni, pa mi bejase zao sto ne dobih komentar. Tvoj nisam ni cuo, sorry, ali cu sada da se potrudim da nadjem!!!

Znam da me je poteralo da radim to sto je ziv bubanj, it's my cup of tea, ali s'obzirom da je i ceo fazon ono sto ja bas volim i vokal ovog momka me je bas nagazio da uradim kao za sebe

Do duse moglo je da se uvede jos automatizacija, lejerovanja, palamudjenja ali danas je i tako sve prepeglano pa mi tako bude slatko kad bubnjar omane i zakaci malo jace rim dobosa da se upiskim od srece i sto bih onda to peglao, live je

Ne bih da se sad mangupiram, ali ako moze jedan skroman savet drugim clanovima ekipe koji su radili mix takodje a ovo nisu primenili. Kada imate samo jednu ritam gitaru, duplirajte kanal, bacite jedan levo, jedan desno, napravite da jedan od njih kasni 4-8ms i eventualno malo detune-a. Dobijete stereo guitar track kakav recimo Petrucci koristi regularno na live nastupima. Upravo sam to uradio i naravno solazu izdvojio na treci kanal i bacio u centar. Bockie naravno za ovo sigurno vec zna.

Bockie jedino nisam skapirao ovo sto si rekao za cimanje i poblematiku, na sta mislis?
Matya is offline   Reply With Quote