Re: Mikrofon za vokale do 180/200evra
Ozbiljan polovan mic mozes da nadjes za tu kintu, uzmi i to u obzir, raspitaj se, stavi u oglas ovde na forumu, nadji pouzdanu osobu za koju znas da vodi racuna o opremi i da je pro.
Ja sam od coveka sa Rumskog pazario polovan AT4050 za 200e, posle toga promenio gomilu micova taj mi je ostao, taman da kasnije uzmes i mic od 2000e zadrzaces 4050, veruj mi! Za tu kintu mozes da uzmes i dobar R?de. Na sm57/8 mozes da naletis na netu uvek za 50e a i da pozajmis od nekog da vidis da li ti to radi posao, mada ako moram da biram samo jedan mic to sigurno ne bi bio sm57/8.
Te Oktave koje se rabe su cesto zesce modovane, a kod Behringera cesto ne bude problem sam ton vec trajnost, dakle kada pazaris nesto moze da ti traje doveka a cesto i gekne, pocne da susti, promeni ton itd...
Inace, bar je to bio slucaj kad sam ja pazario, sve Audio Technike se prave u Japanu, a sa japancima sam mnoooogoooo imao iskustva i veruj mi da kad potpisu nesto iza toga stoje!
A to sto se tice hvatanja prostorije obrati paznju kakav mu je polar pattern. Dakle ako nema selektor gledaj da bude sto usmereniji, R?de NT3 je fantastican mic za malo para videh ga cini mi se na nekom od videa Dushan_S-a pa mozes i sa njim da vidis da li deli moje misljenje. Inace taj R?de je hypercardioid sto znaci da hvata strogo ispred sebe.
Last edited by Matya; 01-11-2013 at 01:42 AM.
Reason: Slovna greska
|