View Single Post
Old 31-10-2013, 10:32 PM   #2
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Bad Copy - Esi mi dobar - odlicno !!

Quote:
Originally Posted by VladaNS View Post
Zapravo poruka je odlicna. Jako puno bendova eksploatise ideju socijalne problematike naroda, ponavljajuci ono sto narod vec zna. To je samo prazno trubljenje o problemima bez ikakve pouke kako stvari konstruktivno pomeriti unapred. Socijalno inspirisana pesma mora imati kvaku i nauk, a ne samo konstataciju sranja u kojem se nalazimo.
Ovo gore je komentar iz druge teme, o pesmi "Ne radu bageri", u kojoj neka dvojica ?ustro razotkrivaju ?ta se krije iza pesama sa socijalnom tematikom, kao ?to je recimo ova "Esi mi dobar".

Ali, ček, ček... Onaj ?to peva "Ne radu bageri" liči na jednog od ovih ?to eksploati?u socijalnu problematiku u "Esi mi dobar"! U čemu je caka?

Pitali Bitlse 1963. "Koja je poruka va?ih pesama". A jedan od njih odgovori "Poruka je - kupite ?to vi?e na?ih ploča". I naravno, ja zbog toga ni?ta manje ne volim Love Me Do i sve ostalo ?to je do?lo posle toga. Tako i oni koji vole Bad Copy neka mrdaju guzama i ne obraćaju previ?e pa?nju na dubokoumno značenje tekstova, jer poruka je "Dajte da vam reklamiramo povoljne kredite".

Kick je dobar.