View Single Post
Old 28-10-2013, 01:32 PM   #4
Matya
Member

Default Re: Fatboy Slim nova stvar - Calvin Harris remix KIDA !!!

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
Kolicina malodusnosti u nasem narodu me i dalje fascinira...moze nekom da se ne svidja, da misli da je to potpuno sranje, itd, ali treba imati bar respekta prema necijem uspehu...posebno kad neka neopravdana vrsta kriticizma dolazi iz ovog podneblja koji nema ama bas NIKAKVOG uspeha na nekom izvoznom tj svetskom nivou..pitam se zasto, verovatno sto su previse cool...

Samo se lozite hejteri , jako mi je to sve zabavno..
Ovde se oglasio bar jedan covek koji i te kako moze da prica o uspehu u svom poslu, e sad koliko je internacionalni ili nacionalni, on zna najbolje, ja samo mogu da kazem da sam imao cast da saradjujem sa njim, pa taman me pljunuo u facu bilo bi me sramota da se oglasim posle njega, a kamo li da merim njegov uspeh.

Zato sto sam jedini pomenuo ''sranje'' nadjoh se prozvanim, pa cisto da kazem da se upravo zahvaljujuci uspehu u svojoj zemlji sada nalazim bas u inostranstvu gde se do duse ne bavim trenutno muzickom produkcijom vec konstrukcijom i izradnjom muzickih instrumenata i podrskom za Korg USA. Izvini sto nisam stavio facebook link u potpis kako bih dao do znanja da li imam ili ne uspeha u inostranstvu.

E jbg, nisam do sad napravio club track, ali kao osoba i muzicar imam pravo da kazem da li mi je nesto sranje ili ne, kao sto sam i napisao da imam apsolutni respekt ka radu i uspehu i DaBeara i Fat Boya i Calvina.

A mene recimo fascinira da u nasem narodu postoje administratori i moderatori koji iz cista mira mogu recimo da napisu: ''Samo se lozite hejteri , jako mi je to sve zabavno...'' i naprave od jedne konstruktivne razmene misljenja i stavova totalni picvajz i odvedu temu u pravcu koji moze samo da vodi ka banu ili locku.
Matya is offline   Reply With Quote