View Single Post
Old 28-10-2013, 11:34 AM   #13
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: "o.g" - ne radu bageri spot/pesma :)

Meni se u principu povraća od toga da, ne računajući pop i narodnjake, koji su eksploatisanje patetičnih i samosa?aljivih motiva doveli do ekstrema, kod nas klovnovska varijanta uvek najbolje prolazi već godinama. Gomila "zajebancije" u rep rok ili kojoj već muzici koja je kao stra?no sme?na i zabavna i mnogo super a smrdi na dodvoravanje i kompromis. Kao urbani smo kao opu?teni smo kao ludi smo hahaha. Bljuv. Ne mislim sad na njega konkretno.

E sad, u su?tini Vikler je pre?ao u "estradu", jo? kad je prihvatio poziv u velikog brata. Samim tim je, bar po nekom zdravom razumu koji ovde nije ra?iren, trebalo da bude jasno da nema vi?e ikakvog osnova da kritikuje bilo čije motive za bavljenje muzikom ili bilo čije pona?anje. Na ?alost, ljudi kao ljudi vole da misle za sebe jako dobro i da se obmanjuju time da su "drugačiji" čak i kad su postali sasvim nalik ostalima. Tako nije neobično ni ako je on uspeo da izgradi sebi neku sliku stvarnosti u kojoj njegovo estradno bitisanje nije isto kao estradno bitisanje Amadeus benda, na primer. Stvarnost u kojoj kad on baca rime na pinku ili sa znakom neke firme koja ga plati, a obraća se istim osobama koje su i?le i da gledaju Cecu na u?ću, to nekako nije isto nego je on super i kul u toj situaciji.

Ne ka?em ni?ta za muziku samu po sebi, on je talentovana osoba, ali ako će iko da se bavi pametovanjem ?ta je u redu a ?ta nije u muzici, mislim da bi on ipak trebalo da se dr?i ?aljivih priča koje gađaju nedozrele tinejd?ere i njihove pubertetske probleme a pametovanje i kritiku prepusti nekom drugom. Ne mislim da je lo?e samo po sebi raditi estradnu muziku i uzimati pare, ali je besmisleno poku?avati lagati sebe ili druge poku?ajem da se zadr?i la?na slika o tome da si ti taj koji je nekako van toga i ko ima osnova da kritikuje i deli pamet.
Dushan_S is offline   Reply With Quote