[QUOTE=Everbeatz;351719]
Quote:
Originally Posted by DaBear
NEGO samo o vrlo efektnom, prostom club tracku koji je jako dobro sklopljen i koji bi (tehnicki) svako sa foruma trebao da bude u stanju da sastavi...SAMO - sve treba da bude na svom mestu...a tu su svi slabi..
/quote]
To deluje tj zvuci 'prosto', ali kad dodje do toga da to neko napravi vidi da nije bas lak posao  U stvari je izazov napraviti minimalisticko zvuceci trek da zvuci kao da ga svako moze napraviti..koliko god delovalo da svako moze to da napravi ne slazem se s tim - mislim ne moze
A cinjenica tj argument da ima more istih trekova na beatportu, pa stoga ovo nije nista posebno mi isto ne stoji - i u rocku ima more isto-slicnih stvari, pa se neke izdvajaju..posebno sto rock, kao takav, ima vrlo definisan zvuk
|
Pa naravno..pesma zvuci (de)genericno, lako, "sklepao kompjuter za njega" za 5 minuta...svako ko je probao - zna o cemu se prica !!
I za drugo se slazem...ima puno iste muzike (koja zvuci isto) jer je lako napraviti nesto sto lici na 10 drugih pesama ali uvek ima neko ko iskace malo..to se trazi !!
Za pesmu je dovoljno da te natera na neku akciju.."djipanje" skakanje, sta vec..ja kad god cujem ovo - pojacam radio, napuni mi se baterija za 2 minuta..itd..znaci - postigao je nesto.