Thread: Trigger
View Single Post
Old 14-10-2013, 01:26 AM   #120
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Trigger

Mo?el i malo kritike?

Kao i uvek, odličan, spektakularan sound gitare. I jako mi se sviđaju pozadinski vokali i igre sa istima. Ali stvarno, odlične gitare.

I kao i uvek, jako mi smeta bubanj, pa čak i za programing, malo vi?e truda oko dinamike i prilagođavanja zvuka istog samoj pesmi (dodu?e, super su oni lo-fi loopovi i elektronski pasa?i sa početka koji se provlače i kroz ostatak pesme).
Takođe, dosta mi smetaju vokali. Ne dojmi mi se ni kako me Mita seo u pesmu, previ?e mrtvo, i previ?e robotski po dojmu, kao da samo sriče tekst. Čak ima i povremene tajming probleme a prepeglan je pitch. Od njega se ipak očekuje vi?e karaktera. Sa druge strane, Milena, uobičajeno afektira i ?mira, a čini mi se u ovoj pesmi i vi?e nego inače. Zapravo, kad bi se njihov performans po intenzitetu izjednačio, da je on malko ubedljivi i efektniji, a ona za nijansu samo smirenija, bilo bi idealno.
Dalje mi smeta malko i sama kompozicija, ?to bi Awacs rekao, formalni plan pesme. Refren kao da ne postoji, a čeka? ga celu pesmu, za nijansu ipak predugački a premonotoni instrumentalni pasa?i, i sve nekako skupa mi ne le?i i ne opravdava trajanje od 9minuta. Kao da bi sa par promi?ljenijih cutova na strukturi pesme, dosta bi pomoglo jezgrovitosti i efektnosti ideje, koja nije uop?to lo?a sama po sebi, naprotiv.

Ne zameri, ja iskreno ko i uvek, sa najboljom namerom Svakako bi pohvalio uop?te trud i rad, s'obzirom na realnost dru?tva i okolnosti u kojima ?ivimo i radimo. I dosta mi je drago ?to se ljudima toliko sviđa, uliva nadu.
Arthur is offline   Reply With Quote