Quote:
Originally Posted by psionic
.... Takodje skini FF800 latest drivers. Ja licno, skidao bih i Service Pack 1 za Win7, ako ga vec nisi skinuo, ali ima nekih koji to ne savetuju ....
|
Meni se čini da ljudi koji to savetuju se vode onim čuvenim, "if it ain't broken, don't fix it". Dakle, ako radi ..... dobro jeste. Tako čovek sebi ne pravi probleme i (uslovno rečeno), nema ?ta mnogo da izgubi. Ali, ?to bi rekao Matt Damon u filmu Rounders,

tako ne mo?e? mnogo ni da dobije? [mo?da neki update re?i neki sitan bug, a ima i ono (ako si neko ko ljudima pravi konfiguracije), zove te korisnik i pita te za?to on ne sme/ti neće? da mu namesti? nove drajvere/firmware ili ?ta već, i onda mu ka?e? .... "eto .... zato" .... ko deca u vrtiću kad pod******** jedno drugo.]
?to se SP1 za Win7 tiče, ja pod milim Bogom ne primećujem
nikakvu razliku u odnosu na ne-SP1 situaciju. Ama ba?
ni trunka pobolj?anja, ni trunka pogor?anja.
Naravno, ima raznih situacija. Kad sam pre desetak dana stavio nove AMD drajvere za grafi?ku (13.9), imao sam ?ta da vidim.
(Odma je pao uninstall i povratak na 13.4.)
Lično sam tu i dalje (mo?da neopravdano) optimista. Uvek mi pada na pamet da su SP-ovi tu da se zakrpe neke sitnice za koje nije bilo vremena da se skroz srede u roku za izbacivanje nove verzije (pogotovo kad je MS u pitanju). Nekada SP donese i neke nove opcije i tako ....
Quote:
Originally Posted by psionic
.... Pre svega, napravi Ghost backup ....
|
Ako si mislio ba? na Norton Ghost .... ne znam .... kod mene Acronis radi i bolje i br?e.