Quote:
Originally Posted by branoy
najveca je uvreda za mene kad zavrsis nekom pesmu, i das mu je, i sutra odma zove, i prvo sto kaze je ee slusao sam npr opet dejvid getu al ova moja je dosta tishaa u odnosu na nju, mozes li mi to popravit???. nista vise nije spomenuo mix, vokal, ma samo to je glavno jebes sve ostalo!!
onda mu ja kazem , dodji do mene, otvorim mu stranice tipa mastering ljudi koji rade svetski, pa mu pokazem cene i sve to da bi i on bio u tom LEVELU!! onda on sagne glavu i pomiri se istog trena sa tim i kaze odlicno je ovo!! hahaha
a meni se namerno ne da da pojebem mix, i da izzgubi tu lepotu u toj jacini koju ni sam vise danas neznam dokle je stigla , ima li granice db?!!
|
Ajde daj prostora nekom ko zna nesto o ovoj temi da kaze nesto.. Aj probaj da ostavis jednu temu netaktnutu tvojim prisustvom, molim te.. Uzimas sebe u primer kako Ti radis kao da si neka faca u poslu

Mene bas zanima ova tema i cekam da se ukljuci jos ljudi koji o tome znaju i ovde su, ali to se nece desiti dok ti spamujes sa svojim nebulozama. Nekulturan si i navalentan preko svake granice, i otud i moja netrpeljivost prema tebi..
Oladi malo jbt