View Single Post
Old 11-10-2013, 02:26 AM   #49
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: CPU i konfiguracije - BENCHMARK

Pa... imas li UAD ? Po mom misljenju, tu je glavni osumnjiceni upravo UAD... Izbacivali su par apdejta, a ja se ni ne secam onog ludovanja CPUa koje si quotovao, posle tih silnih apdejta...Od tih postova, dosta je proslo vremena.

Jedino preostaje da probas da nekako disejblujes skroz taj UAD preko Control Panela > Devices, cak mozda skroz iscupas karticu, ili da probas taj famozni Reaper - ima ovde taj bench i za Studio One ili Sonar, pa ako u njima ok radi - onda je problem u toj kombinaciji koja je i Artura mucila (UAD, Win7 64, Cubase)

Poskidaj poslednje verzije UAD drajvera (pod uslovom da imas svoj nalog. PAZI da ce ti traziti ponovnu autorizaciju, ako je nemas, tj imas za neku prastaru verziju drajvera - a nemas svoj nalog, mozes da ostanes bez plaginova) Nikakav bekap ne pomaze, jer UAD drzi autorizaciju u svom firmveru!

Takodje skini FF800 latest drivers. Ja licno, skidao bih i Service Pack 1 za Win7, ako ga vec nisi skinuo, ali ima nekih koji to ne savetuju.

Pre svega, napravi Ghost backup. Ponovo: UAD nemoj apdejtovati, ako nemas direktan pristup nalogu (svejedno da li ces sam ulaziti da ti posalju autorizacioni fajl, ili preko nekoga sa kime ga delis)

Uostalom, ako ti nesmetano mozes da radis sa tim kompjuterom, ok onda, mozda je test projekat nesto poblesaveo kod tebe, nemoj da to presudi da prekopavas ispravan sistem... U protivnom - srafciger i cekic u ruke