Pro Member
|
Re: Vst drums - best of
kako futin, pa jbt onu kralj ponoci ritam na netu si ORG odradio od trilera gitare i istog zvuka, do tad to nisam nigde cuo,, ja rekoh ma sta vidi ovo? ko da futa svira, pa sve do drum i bas na kraju moze i finger obicni fabrika kraj tog,
a ne slazem se bas sa svim, kao prvo sto pustate amatere da oni biraju drum? to pre da je neko od takvih spomenuo u RTS A i B studima producentima ljudi bi ih isterali odma,,
drugo, kad pogledas eto JV, sve jedan bubanj a milion hitova, Futa? istoo, RTS vecina isto, uzmi produkciju Dragana Stojkovic Bosanca, cim krene pesma, prepoznat je po svom drumu i harmonici , uzmi kemisa sve jedno te isto, a sve sami hitovi, ovi danas sto rade milion neki kombinacija, svet dobro ista i popamti i to nesto prodje . i ne slazem se ni malo da su ti zabavnjaci s akusticnim bubnjom i svim tim nesto jebeniji od narodjnjaka, odam ja svud kad ne sviram ,pratim publiku, moze svirat svetski zabavnjak, kad se pusti narodjnjak neki sa duplo losijom produkcijom, svi su ruke u zrak , sto zajebavat ljude na balkanu? ima mtv ko hoce da gleda, a radi nas muzicara da se udovoljava nama nesto meni je to zadnje, meni samo da je pravit hitova za ruke u zrak, i da su ljudi veseli, nista vise ne treba do zivota, vecina pevaca zivi na tim starim, sve novo svi do jednog slabo sta jedna pesma dve, a oce li ostat pitanje je, itd
zato je se znalo i pre kod koga ides da snimas, znao je se zvuk od sve jednog aranzeriste, sad ako ima milion semplova, jer se mora milion razliciti drumova postavit, nemas svoj pecat, da te neko prepozna , ko ove pre da kaze to je taj,, on je radio ne trebam ni citat, a jest dobra stvar opet!!
i tako to, isto pricam ko da meni treba milion stvari, trebaju mi samo korektne, cvrsto u mixu, kraj bas gitare i ostalog ko u svih da izlazi,
ja kad god stavim bilo koji ovaj drumer na kanal, ma milina slusat one midi ritmove u njemu samom, al cim dodas 2 kanala on je plastican ,tanak itd,
imas jos kakvih snimaka od oih poznatih? i bilo ko ovde, bacajte linkove , da cujemo i druge stvari i drum u njima slobodno, like
|