Ma meni je krivo sto je clean gitara ostala u zapecku, ali morala je, bila je zamisao da sve vreme voze samo bas, bubanj i gitara, ali je onda doslo i sve ostalo, pa cak i suluda improvizacija pred poslednji refren koju je odsvirao drugar na nekoj ''čudnovatoj'' boji na DX7 (na Markovo insistiranje, tih dana je bio u ćorsokaku, na engleskom didžn strit). Clean sam za svoje pojmove brutalno odsvirao, ali je izvisio, jako je tih.
Dao bih ti rado preset, ali je ostao u Srbiji na LooneyLab-u, ja sam vec neko vreme u Norveskoj, ovde sada operisem, mada moram reci da je tu dobar deo posla odradio Mahoni u Zani sa svojim vintađe spravama

Nije zvucao ovako u startu. Upravo smo tu radili sa skroz suvim semplovima iz Addictive, pa probali miksom da dobijemo taj praćkasti kafana sound.
Harmonika Vlada Milenkovic i violina je momak iz Pantersa, inace je ovo bio duet sa njima pa su ispalili u poslednjem trenutku, pola pesme peva Slavisa i to je stvarno bila mrak verzija, trebalo je da bude sprdnja, ovako nije leglo najbolje samo Marku.