View Single Post
Old 03-10-2013, 08:59 PM   #5
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Vst drums - best of

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
taj fazon '90ih nije uvek pozeljan. Dodje stranka i trazi neku pesmu, mi pustimo jednu - stil '90, drugu - pop tipa Vlado i tako dalje, on odabere sta mu legne i to je to. Ne mogu sve pesme da zvuce kao JV - mogu, ali da stoje na HDDu godinama, dok ne naidje neko ko bas to zeli.
Ma slažem se, naravno, ali ovde je konkretno reč šta on želi a ne šta mušterije žele, pitao je čovek za farbe u tom fazonu.

Quote:
Moras da nudis raznovrsnost, to o cemu govoris ne pije vodu za neki iole profi rad. A PC miks sa tim nema veze mnogo, radi se o mnogo drugih faktora - zasto neka pesma zazvuci upeglano, neka plasticno, a neka "slatko"... Zato nemam samo jedan set bubnjeva, nego gomile svega. A brate i hard nije 100 dukata
Nešto me nisi skapirao. Nisam post dva ranije govorio o mom ličnom stavu šta treba raditi a šta ne, kao i kakve farbe koristiti. Branoy čovek kaže da ON hoće takve farbe, a ja samo njemu odgovaram kako će dobiti te farbe. Dakle nisam mislio da tako treba raditi i da svi treba da pripale Battery
Ja lično volim da koristim neki živ bubanj skoro uvek, često stavim samplove preko živog bubnja ako treba da zvuči veštački, ali ostavim i živ bubanj da svira zajedno sa loop-ovima i pojedinačnim semplovima. Nadam se da negde usput ispunim uslove kvaliteta i da mi radovi piju vodu za "iole profi rad"
Dushan_S is offline   Reply With Quote