View Single Post
Old 03-10-2013, 04:27 PM   #54
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Vst drums - best of

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
znaci na snimcima nije nista iz ovih modernoh po 20gb i vise sto posto tvrdite? i to da je sve to sa straih modula?

izvini, al ja nikad necu imati tih 100gb , niti cu instalirati, pre cu reci nekom presempluj mi samo 5 udaraca, ostalo kanta.
i sama glupost, ponekad vise da se osiguraju slabo ko ce skidat 100gb pre ce kupit, samo se nabaca sranja a 2 kit druma, po dva kick i par snare, 0!!
sve ostalo sto ima tu za podesavanje ima vecinom na svim poznatim modulima semplerima typa battery itd
Mislim da zbog načina kako si napisao post ne razumem najbolje ?ta si hteo da ka?e?. U svakom slučaju, primeri narodnjaka koje si postavio su prilično primitivno odrađeni. To jest, nisu ovi upeglaniji, moderniji narodnjaci kod kojih nekad i postoji ?elja ili potreba za realističnim zvucima, ne samo za bubanj. ?to se tiče semplova, postoji mnogo druge muzike u kojoj uvo očekuje da čuje realističan bubanj a bubanj napravljen od pet udaraca to ne mo?e da bude, pa samim tim postoji tr?i?te i potreba za sample bibliotekama koje sadr?e hiljade semplova i zauzimaju desetine gigabajta.
Dushan_S is offline   Reply With Quote