View Single Post
Old 02-10-2013, 05:10 PM   #13
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Problem Sa Mozzila Firefox

ne znam, meni do sad odkad koristim adblocker na mozili nikad nijedan problem nije bio...to sam prvo instalirao da mi se ne bi pojavljivale one reklame na jutjubu, i tek kasnije vido da nikad ne otvara te popup tabove, cak i nekad kao da vidim da otvori i odmah ga iskljuci...a i dobro je kad gledas neke livestream utakmice ne izadje ni jedna reklama nikakav popup a tu ih ima zilion...
jedino ne znam dal ce da apdejtuju taj adblocker da skida na jutjubu one suggested videos reklame, stvarno nerviraju, jos ih nisu provalili izgleda...
a ovo sta je bolje mozila chrome itd, besmisleno je pricati, svakom kako odgovara. i stalno se upgrejduju, pa i nije lose da tu ima konkurenata i malo vise pa da postaju sve bolji i brzi i manje zahtevniji. meni nekako brze radi mozila iako svi benchmarkovi kazu da je chrome bolji... a ako vam sporo radi imate na tjubu one male hackove kako da ih ubrzate i optimizujete da sto manje "trose" (samo nemojte da instalirate one ubrzavace itd optimajzere to bukvalno nista ne pomaze)
ali secam se ubedljivo najjace fore kad je opera izbacila pre nekog vremena "turbo" dugme...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote