Re: Ubuntu Studio OS
ha, upravo tako
ja sam se prisiljavao da ga sku?im, prisvojim i novije verzije, grafički dorađene jo? bi se i dale pro?vakati. Brzina, stabilnost, sučelje sve to ok
al
Ne znam nikoga ko ima komp samo zato da ga ima i softver samo zato da zauzme mjesto na hardu ( osim nekih izgubljenih u vremenu i prostoru)
No kad treba posegnuti za nečim ?to ti svako malo treba u windowsima primjerice.....krah. Čak i ono ?to je isto nije ni blizu
Svatko npr mo?e usporediti npr office od mikrosofta i open ofice verziju za winse.
Isto, bar bi trebalo biti, al onda vidi? da nije ni blizu.. Da ti fali ba? onaj kliker kojeg svako malo treba?.. No to je jo? donekle iskoristivo
Kaj se pak tiće snimanja glazbe jedino se daju naći neki rekorderi i na tome staje. Čitao sam neke recenzije u kojima fanatici linuksa rade pokuse, mjerenja sa latencijama i sl. koje su na linuksu daleko daleko manje nego na vindovsima, pa personalno pode?avanje samo onih kernela koji ti trebaju...bla bla... no kad se postavilo pitanje istima cubase, PT, sonar ili barem FL-odgovora vi?e nije bilo. Nikome se ne da raditi softver za 5-6 korisnika a koji će jo? biti free.. Podr?ke ?to se tiće pluginova i vst instrumenata ni pod razno
dakle jedino za kaj linux valja je istra?ivanje i ubijanje vremena
|