Re: Vicevi - samo dobri
"U svakom slučaju, o?enite se. Ako nađete dobru ?enu, bićete srećni. Ako nađete lo?u, postaćete filozof." - Sokrat
"Brak nije ni raj ni pakao, već jednostavno čistili?te." - Abraham Linkoln
"Savr?en brak bi podrazumevao slepu ?enu i gluvog mu?karca." - Mi?el de Montana
"Pre braka dr?ite oči ?irom otvorene, u braku ih zatvorite na pola." - Bend?amin Frenklin
"Brak je divna institucija, ali ko ?eli da ?ivi u instituciji?" - Gručo Marks
"U su?tini, moja supruga je bila nezrela. Kupao bih se u kadi, a onda bi ona do?la sa posla i potopila bi moje lađe." - Vudi Alen
"Kada mu?karac otvori vrata automobila svojoj supruzi, ili je nov auto ili je nova supruga." - Princ Filip
"Postoji samo jedan način da imate srećan brak. Čim saznam koji je to način, opet ću se o?eniti." - Klint Istvud
"Kada vam mu?karac ukrade suprugu, nema bolje osvete nego da ga pustite da je zadr?i." - Sa?a Gatri
"Moj mu? i ja ne mo?emo da se odlučimo da li da kupimo psa ili da dobijemo dete. Dilema je zapravo da li da uni?timo tepih ili svoje ?ivote." - Rita Radner
"Brak je uzimanje i davanje. Bolje joj dajte ili će ona to svejedno uzeti." - D?oi Adams
"?ena mora da je ?ena non-stop. Jer se nikad ne zna kad mu?evi mogu postati mu?karci." i "?to je brak du?i, to su rečenice kraće." - Du?ko Radović
"Propali brak je onaj u kome ?ena provodi u kuhinji isto onoliko vremena koliko je pre udaje provodila pred ogledalom." - Tuholski
"Brak je kada idete svuda za svojom ?enom, ali se nadate potajno da će biti wi-fi tamo gde idete." - Neznani junak
"Mi imamo najbolji predbračni ugovor na svetu. Zove se ljubav." - D?in Peret
"Problem sa brakom je to ?to se zavr?i svake noći nakon vođenja ljubavi, a treba ga izgraditi izjutra pre doručka." - Gabriel Garsia Markez
"Moj mu? i ja nikada nismo razmi?ljali o razvodu. O ubistvu, da, povremeno. O razvodu, nikada." - D?ojs Broders
"Mu?evi se među sobom tako malo razlikuju da mo?ete slobodno da ostanete udati za prvog." - Adela Rod?ers Sent D?on