Quote:
Originally Posted by Tranzit
Pa i "uziva" se u potpunosti, OS stoji na jednom SSD-u, Contenti na druga dva u Striped modusu, a Recording na trecem... sve SSD. Nije to vise tako skupo i "nedostizno", kao na pocetku...
|
To je vec 4 HDDa... Na kojima ne smem mnogo da pisem/brisem, jer ce se pokvariti. A cena tih 4 skoro da prelazi cenu celog racunara

Kapacitet sve zajedno - kao jedan prosecan obicni HDD.
Quote:
... a i ne moras po svaku cijenu da imas sest miliona biblioteka od klojih 99,99% uopste ne koristis.
|
Da, zasto bih imao vise banki ? Dovoljna mi je jedna...
Quote:
A ako ti bas i trebaju toliki Libraryji, iz Boga pitaj kojeg razloga, onda ih spakuj na neki konvencionalni hard disk , pa kad ti u rijetkim slucajevima i zatrebaju... tu su.
|
Da, upravo to i radim. Spakovane su u 2TB na obicnom HDDu i odatle ih koristim.
Ako neko voli da koristi nove tehnologije - to sam onda ja, uvek trcim pred rudu sto se kaze, kad je rec o nekoj novoj tehnologiji... Ali ovi HDDovi su jos uvek neprivlacni za mene. Ne volim da se ustezem i ogranicavam u radu na bilo koji nacin. Narocito mi nije privlacno to sto su tako mali i tako mnogo kostaju. OK uvek je napredna tehnologija skupa, u ovom tvom setapu bi i moglo da se radi, ali...4x250GB, minimum... Novcanik je postao malo tanji, prohtevi veci...