Quote:
Originally Posted by awacs
Naravno. Za početak ? ako hoće? vi?e kanala treba ti jo? jedna Rosetta. Ali, ?to ka?e Everbeatz, osim sabirnica i konvertora ima i drugih stvari u koje se isplati ulagati.
U krajnjoj liniji, sam mora? da odluči? ?ta te vi?e muči - nedostatak kanala ili kvalitet zvuka.
Pozdrav,
Vasa
P.S. E, sad vidim da ti ustvari ima? MixDream XP (bez izlaznog trafoa). Onda naravno da postoji razlika u zvuku. Kao ?to verovatno postoji i razlika u zvuku između tvog i FULL MixDream-a, koji ima izlazni trafo i ko?ta malo vi?e od Neve 8816. A svi ko?taju manje od Neve 5059, koji ima i ulazne trafoe (?to je TEK razlika u zvuku). Pa sad ti vidi.
|
DA,koristim xp mix dream trenutno.
Taj "full"spl mix dream je bijo za 1500 polovan,pa sam se dvoumijo...jel opet ja vise vjerujem u NEVE8816 ,a sad neve 8816 kosta 2600-16kanala, a spl mix dream veliki je isto tako cena,al.32kanala i tu sam u dilemi. Po meni mi fali kao prvo kanala ,pa posle sound.
Mozes.li mi nesto pomoci,dakle xp mix.dream nema izlazni trafo,znaci kad bi kupijo jos jednog bi pridobijo samo na kanalima ,a ne na kvaliteti?ako sam te dobro razumije za te trafoe.?
POZZ