View Single Post
Old 15-09-2013, 07:15 PM   #8
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Najrelaksirajuća pesma ikad napravljena

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Ja sam u mladosti slushao ambijenth i pokushavao da meditiram.dim darshana(champe,)future sound of london(thc)..upadnesh u trance..obavezno sa ribom(mora sex ili nevalja meditacija)..inace i ja sam za taj adrenalin..
Ma jasno, ja sam se malo salio da se samoizlecujem ovom muzikom, to je valjda jasno Volim ja da cujem sve, u svakoj muzici ima necega sto me pokrene.

Takva muzika je dobra za neko pasivno slusanje, kada je potrebno da se covek opusti, razlije u prostoru i vremenu... pomaze u tome. Sto kaze Shime, valjda je zato i pusaju u WCima
Cak i tu ima niz podzanrova, dobrih i losijih... Neke poznate face takodje rade upravo takav zvuk - npr. Morcheba, Moby... i da ne nabrajam. Mnogo mi je lepse da na primer uz priguseno svetlo pustim i neku takvu muziku, nego da je nema. Sve to govori o tome da takva muzika ima neko svoje "terapeutsko" dejstvo. Zapravo svaka muzika direktno pokrece emocije, valjda zato i postoji - nisu svi "sentimentalci", niti su svi "agresivci" ili bar to nisu svo vreme...