View Single Post
Old 14-09-2013, 12:15 AM   #27
EDO GRAND
Member

Default Re: paralelna kompresija

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Gledam ovaj topic vec neko vreme i stvarno ne shvatam sta coveka muci. Daj budi malo detaljniji, koji in iz cega u sta, koji out, sta ne cujes... ? Ono sto ti znas, niko drugi ne zna, moras da napises kako ti izlgeda taj setap prvo i sta pokusavas da postignes. Ajde jos jednom lepo objasni, sta je "in", na koji in mislis - ulazni kanal u Cubaseu ili sta ? Hocemo da ti pomognemo, ali sve ovo lici na neku zajebanciju - ako me razumes sta hocu da kazem...
Drugovi stvarno nemam potrebe da se zajeba.am .
Snimit.cu.klip pa da mi pomognete,ako je moguce.

Recimo ,otvorim audio track u kompu i snimim npr. klavir,i taj klavir.stavim na svoj output 1. iz kompa idem preko appogee u analogni suming spl mix dream koji ima 8 stereo kanala...i recimo u kompu.odredim outpute 1,2,3,4,5,6,7,8 to je 8stereo kanala,i kad ja stavim na output 1 ,mi taj klavir svira preko analognog suminga na kanalu 1.
Kad snimim klavir 1,gitara je 2,bubanj 3,vokal4 itd...ti outputi idu na jedan input u kompu.gdje snimam mix. Znaci preko toga IN snimim sve moje outpute i dobijam mix svoj.
E mene zanima sad,kad stavim na taj input kakav plug in ,,zasto ga nemogu cuti ,a prilikom exportovanja se kasnije cuje,to sto sam stavijo.
Ponavljam da nestavljam nesta na to i da radim master na drugom.projektu gdje stavljam plug ine.Mene samo to.zanima taj ako mogu da kazem 'routing' znaci kad posaljem sve svoje outpute u taj input ,kako cuti koji plug in na tom inputu,pre exportovanja mixa.

Nadam se da me ko razume

HVALA i POZDRAV
EDO GRAND is offline   Reply With Quote