View Single Post
Old 04-09-2013, 10:48 AM   #10
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Steinberg prestaje sa podrskom za VST 2

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Ja imam mishljenje da su oni napravili sve shto treba(i vishe).tako da me ovakav njihov poduhvat uopshte ne zabrinjava.da prestanu sa pisanjem programa i to je po meni ok..inace slazem se ivane sa tobom uvezi vst3 i 64bit daw-a.svakodnevno napreduje tehnologija 21vek i ocekivalo se ovako neshto..
iskren da budem, ja sam ovo rekao pre 7 godina, ali sam se prevario Coveku nikad nije dosta i uvek se tezi ka boljem i visem ! Oni treba da stvari usavrsavaju i napreduju a samim tim cemo i mi kao korisnici

Jedino jos da se probudi svest ljudi koji od ovoga zive, i da pocnu da kupuju ionako prejeftin softver koji koriste, da bi firme opstale i da bi imali mogucnost da imamo nesto bolje, softver mora da se kupi .. to je u danasnje vreme u porastu zahvaljujuci jakim zastitama, mnoge vrhunske stvari nema na pijaci, a neke kompanije su pak napravile kompromis na tezgama na pijaci, te softver koji nude ima jako losu zastitu, ali dogovor je dogovor u obostranu korist, i nema ga na pijaci ! Dogovor kucu gradi