Thread: finalizer 96k
View Single Post
Old 29-08-2013, 12:46 AM   #10
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: finalizer 96k

Quote:
Originally Posted by MilTon View Post
Radio sam digitalno, master iz digitalnog miksera u TC (AES/EBU). Povratak na mikser analogno (preslusavanje). Na kraju sam vecinu mikseva radio sa, cini mi se, prvim presetom (CD final, ili tako nesto) i dodavao gain, stelovao multiband compressor prema potrebi, i blagi EQ. Da, i normalizer sam dodavao +1, +2 ako se dobro secam. Ovaj preset (sa mojim korekcijama) mi je davao najcistiji zvuk i dovoljnu glasnocu bez guzvanja. Jedino sto mi se stvarno ne svidja kod njega je sto sece sub frekvencije, cak i kada je na bypass. Ovo sam proverio i nisam mogao da verujem usima, ali je stvarno tako. Da li je u pitanju bio bas taj primerak, ili je u pitanju nesto drugo, ne znam.
Nemam ga sad pored sebe, ali da li si proverio drugi Page na input blocku? Vrlo je moguce da je bio ukljucen globalni LoCut. Treba checkirati manual, evo slike iz njega:

Name:  finalizer.png
Views: 724
Size:  18.2 KB

inace, ja sam zadovoljan sa spravom, nikad nisam imao losih iskustava, i dalje moze da iznenadi preseti su OK za start, ali samo drndanjem moze da se iskopa svasta nesto iz njega

pozZ
Bitch is offline   Reply With Quote