ja sam mislio kupiti conssolu oxford, otisao cak u englesu reko da me ne prevare kinezi, i tam sam jedno dva dana kruzio oko tvornice da vidim ima li kineza bar da setaju, nije ih bilo,,, neki momak me pozvao preko puta da cujem nesto, rade neku club muziku ,reko sta je ovo ???? zvuci svetski,, kaze druze emu0404!! odusto sam odma od console, spakovo jos dve svojima ponet,
ipak i dan danas se snimaju svi zivi isntrumenti kao i pre, samo sto sve danas zvuci isto, digitalno, jer kako ce zvucati kao pre?? nikad!! ja kad pustim lupam primer snimke stare narodnjaka od mitra miric do sabana saulic iz RTS A studia itd, i kad cujem taj zvuk, i sta sve sadrzi u sebi, kako se ponasa, kakav hall, kakav prostor, to nikad vise nisam cuo ni na jednom snimku ko je snimao dal na komp ili na digitalnu konsolu, jednostavno nemoze niti ce ikad moci, samo moras sebi to odvojit u glavi, i voleti i ovo danas, mada kazem pre se voli vise to ne moze se dobit ni na cim digitalnim, jer cuo sam milion snimaka, i ovih ddanas, isti muzicari, iste gitare, al nije to vise onako masno, samo je digitalno, bez sumova, cisto, itd,