View Single Post
Old 16-08-2013, 07:13 PM   #28
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Moja Zemlja vs Ljubi Zemlju Brale

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ovako sa strane posmatrano, i ti priča? jezikom trgovca. ?ta te ustvari boli u tome ?to su uzeli melodijski redosled nota (tokom dva takta) u gitarskom for?pilu i inspirisali se tematikom i mar?evskim ritmom iz tvoje pesme? To ?to ti nisu platili, to ?to te nisu pomenuli ili ne?to treće, čega trenutno ne mogu da se setim? U svakom slučaju, ti oseća? da bi trebalo da dobije? ne?to ako ti je neko ne?to uzeo, jelda? To do?ivljava? kao krađu, a pre toga si im nudio trgovinu (pardon ? saradnju).

Dule Svilokos je u svojim postovima vrlo precizno objasnio kako stvari stoje (tj. da se ne radi o plagijatu), i ?ta bi eventualno mogao da uradi? (da konsultuje? nekoga ko se bavi za?titom autorskih prava). Svaka dalja prepiska je tipičan forumski prazan hod i turiranje ma?ine na semaforu. Dakle, ili uradi ne?to (makar da umiri? savest), ili batali sekiraciju i uzmi pamet u glavu za sledeći put. I ?tedi gorivo

Pozdrav,

Vasa
Vaso, nisam pesme njima ni nudio, ni prodavao, vec razgovarao o saradnji koja moze biti i tehnicke prirode. Po istorm prinicipu sam kontaktirao Ogija, u vezi njegovog masteringa za moje pesme, ili snimljenog vokala. Sa drugarima na forumu nisam nikada TRGOVAO. Sto se tice konsultovanja, to sam vec uradio, tako da li je sva ova prica prazan hod, ili nije, to cemo tek da vidimo. A sto se tebe licno tice, mogao bi i ti da se malko opustis, napet si vec jedno par godina.
Mogli is offline   Reply With Quote