Posto polako skupljam pare za novu zvucnu zeleo bih da cujem vase predloge sta moze da se uzme za 250 evra.
1. Velika dilema mi je
dal uzeti integrisanu ili firewire?
Jedina prednost koja meni odgovara kod externe firewire jeste sto odmah na njoj namestam MAIN GAIN a ne preko mixera na kompu. Koristicu je u kucnim uslovima tj na istom kompu tako da mi ne treba prenosiva neka tj externa.
Najvece cimanje kod externe jeste to saznanje da imaju nesto vecu latencu do 10ms za razliku od integrisanih

. Znam da mnogi koriste firewire karte i da uglavnom nemaju veliku latency no ipak ..
2.
Ako postoji neka karta koja je puno jeftinija u USA, predlazite jer mi ortak dolazi za koji mesec pa bi mogao da mi donese.
3. Voleo bih da
AD konvertere ima barem u klasi Esi Juli@ ako ne i bolje jer ne bih voleo sa konja na magarca a puknem vecu kintu

!
4. Koristio bih je
za produkciju i za usnimavanje vokala. Planiram da uzmem Shure sm58 u neko dogledno vreme tako da nema brige za fantomsko napajanje mada verujem da bi svaka karta preko 200 evra trebala negde da ima fantoma right ?
OD ostale opreme imam Esi nEar 08 monitore preko xlr-a, i5 quad na 2.6gz, 4mb ram itd ...
Dajte neki best buy za te pare jer cu jedva da skrpim tih 250 evra