Quote:
Originally Posted by damir23
Ja kao čisti amater shvatio sam ovu temu malo drugačije , a ako sam iole u pravu krenula je krivim tokom.. Po mom autor teme htio je pokazati da u biti nema razlike u daw-u ili su pak razlike neznatne.. Zapravo da se ispravim ne u daw-u već u finalnom proizvodu bez obzira na program koji se koristi. zato i oni postavljeni testovi na koje nitko ni ne odgovara iako bi po nekima to trebalo vrlo lako odgonetnuti s obzirom na neke tvrdnje da su razlike drastične... Poslije se krenulo sa filozofijom pa ovo pa ono, pa što ja tu radim a koncept ostao po strani...A što se tiće pak testova koji su se nadovezali kasnije ,, pa krivulje nake, vake ....badava one bile i žite i bijele , teško da će netko mijenjati svoj daw u kojem je doma za nešto što je "po nekima" bolje a neće se snaći
ako sam krenuo krivim smjerom brišite ovo
|
Nisi krenuo krivim smerom, sve je tako kako kažeš. Ali početna teza (ako je takva kako si je ti, a i ja, doživeo) je kao objašnjavanje da je zemlja okrugla. Izgleda da su takve teme mnogima dosadile, ali neki imaju potrebu da to i javno kažu
Pozdrav,
Vasa