Sa powercore kartama je to dosta cest slucaj, iz tog razloga sam jedino i preskocio nekoliko bas dobrih ponuda u oglasima (al sve kontam da cu zavrsiti bar sa jednom)

i to vjerovatno Powercore Compact, ako je ikad nadjem u oglasima(ne iz neke prijeke potrebe, cisto reda radi, svidja mi se kako svijetli

) salu na stranu..vezano za M-Audio, imao sam project mix (doba kad mi je bila fora da ne koristim space i gledam fadere kako se micu, prije neke 3-4 god) i krv sam svoju propisao vise sa glupim driverima, non stop mi ili pucala veza, ili glitchevi, ili mixer kao da nije ni bio uboden, ili neka fantomska desavanja, znaci cisti uzas (i to jos sve na XP-u)..drug ima M-Audio (ne znam koji model, uglavnom je USB) - ista stvar - driver jednostavno pobudali i u radu iz cista mira izgubi se svaki kontakt s kartom (Windows 7)..kad sam sklopio ovaj novi racunar na kom radim, 64-bitni driveri od M-Audia Una su mi pravili BSOD na izlasku iz Cubase-a, i sad koristim samo one koje se instaliraju kad se kabal prvi put ubode, i to je to, izbjegavam i njihov web sajt, da mi kojim slucajem ne pukne LCD od silne ljubavi koja izmedju nas vlada.
A najbolje bi bilo kad bi mogao na licu mjesta da probas i vidis kako se ponasa.
Suprotna iskustva da ne mogu suprotnija, ali ih je korisno razmijeniti u svakom slucaju