Quote:
Originally Posted by SkyNet
Ja iz svog iskustva mogu da potvrdim samo sve suprotno od toga, vezano i za hardver i za softver (preampe cu izuzeti, jer ih i ne koristim). Naravno, port sa Ti FW chip-om se podrazumijeva. Vec godinu dana je kod mene - peri , deri, drljaj, ista kao i kod prvog dana. Driveri - rock solid. I da, kupio sam je polovnu, za tricavih 100 eura, covjek je donio U KESI, nije imala napajanje, i dan danas ga nema nego se napaja preko FW kabla. Kvalitet izrade - za tu cijenu odlican. Sto se tice M-Audia, ja ne znam za brljavije drivere na svijetu (iz licnog iskustva i mojih kolega), i sve njihovo (osim Midi kabla) izbjegavam u sirokom luku. Opet, sve je to kako kome zapadne.
|
ja sam imao 3 powercore karte i konnekt24..... vecito izbirljivost prema okruzenju.... prvi powercore nije hteo da radi sa AMD-om, ni sa Maudiom (tadasnjim nekim)........ na jednom sam menjao fw chip...... konekt je radio super, ali je imao tako nekih gluposti (nije mogao da se rutuje analog in na adat out.....npr....
a maudio mi je uvek radio kao stena..... zvucno... od modela do modela, nikakav spektakl, ali driveri uvek ok...
hahaha, kako suprotna iskusta imamo