Quote:
Originally Posted by Anthony
ja sam mislio prodat Adam A3x...kad sam ih oka?io na sub da probam odlu?io sam kupit Adamov Sub7 po?to soba nije savr?ena i ne treba mi 30 hz u njoj...ja sam cuo da je ta stara serija krk-a odli?na...nemoj to prodavat,ako ima? stalno prebivali?te u sobi (da nisi npr.podstanar ili student neki u njoj) odi na dizajniranje i konstrukcija studija,tamo ima? sve o akustici,ljudi znaju ?ta pri?aju....vjeruj mi soba je SVE! ja sam svoje adame iz lo?e sobe stavio u veliki dnevni boravak (?irok 5m dug 6m i visok skoro 4m) tu su zvu?ali kao potpuno novi zvu?nici...nemoj ovo shvacat olako  sto se hi fia ti?e,vjerovatno nebis pogrije?io sa nekim KVALITETNIM hi fiem,ovu jeftinjavu je bolje izbjegavat iako se na sve mozes "nau?it"...
|
ah.. treba para za to, a i cela jedna strana sobe je u prozorima.. mislim da cuda napravim neke ultrateske stalke za monitore, i kapiram da ih odaljim od zida sto vise, jer ovako skoro uopste ne cujem niske, a imao sam priliku da ih cujem u drugoj prostoriji (manjoj) i zvucali su mnoogoo bolje

mozda bih mogao da postavim ona sranja za visoke (ne znam kako se zovu)

na plafon, mada ne znam da li bi to uopste nesto menjalo, posto bi soba pored toga bila skroz netretirana.. in any case, hvala vi na savetima