Quote:
Originally Posted by Tranzit
Sviras li ti ili se iskljucivo bavis ubijanjem CPU-a ? Stvarno, zar ti je to toliko bitno ? Ako imas namjeru da ti kofiguriranje audio sistema postane poziv, onda nemam komentara ali ako bi ipak da pravis muziku, mani se tih konstantnih benchmarkova, gubis uzalud vrijeme i nerve. Uvijek ce biti i bolje i jace i brze od onoga sto ti trenutno imas. Dokle ce da traje ta trka ?
|
Meni je to vise kao igranje igrica, kad zavrsim s drugim stvarima volim da ukljucim C a ono 100 VSTi sa 100000 patch-eva mono poly unison i sve radi k'o sat. Nije mi bitno da li cu i kada nesto da zavrsim.
To ti je kao kad neko kupi dobar auto a nije ni direktor, ni politicar, ni pop, cisto mu se moze da ima dobar auto i da ga doteruje...
Nekad sam bio "hardveras" i podsmevao se softveru a sad vidim, mogu bolje da zvucim od nekog Moog-a s pravim plugovima. Utoliko bolje tj. "jeftinije"!
Puno dobre zabave a malo novca & jos manje fizickog prostora...
Puno toga se i promenilo, pre 10-15 godina softver je bio "kopija" a sad softver postaje "original".
Nego sta nego cu da stavim taj 8-Core ako ga iko ovde uveze. Bolje jedan 8-Core nego more kablova i skupih out-of-tune Oberheim-a. Mislim El Dzi Ej Tventi Ileven
U nacelu smatram da od muzike i drugih umetnosti ne bi trebalo da se zivi, jer to ih precesto korumpira, nego da to bude vise neka vrsta dopune, hobija i sl. (sem ako neko nije npr. profesor muzike). Tako bi i savetovali mladje, mnogi uspesni DJ-evi i producenti: GET A PROPER JOB

A mnogi to misle samo nece da kazu
Ili tako nekako, sta znam...