Ja sam to radio za Adame A7 uzeo freq response graf,eq i fotoshop i raspao se dok nisam napravio ?ta sam hteo, isao sam do tih detalja da ni sam sebi sada ne verujem kako me nije mrzelo da sve to radim.Radi se o tome ako hoće? da dobije? ?to bolji rezultat treba ti vrhunski EQ kao ?to je Algorimix EQ Orange ili Red ili npr DDMF LP10 EQ.Ova EQ su jedinstveni po tome jer ne menjaju phase shift signala koji se obradjuje,kod DDMF LP10 mo?e? da odredi? koliko će? uticati na fazu signala.Problem nastaje onog trenutka kada uklući? ove plugove jer tro?e previ?e resursa pa signal tj komp počne da krcka i onda krene? da povećava? latenciju dok krckanje ne prestane.Ovo je ok uraditi da prekontroli?e? mix,raditi na ovaj način je malo zamorno osim ako nema? neku zver od ma?ine.U svakom slučaju ovo su odlični profi pluginovi koji se koriste za profi mastering(pogledaj koliko ko?ta Algoritmix EQ od nekoliko megabajta-neverovatno).Najveći fazon je kad primeni? ove EQ-e na signal mora? dobro naćuliti u?i da primeti? ?ta se tu ustvari dogodilo.