Quote:
Originally Posted by milance
Nista se ne menja kad pomeras Gain i nema manje od db.
Pravo da ti kazem.ja sam to slabo i koristio,tako da meni to nesto i ne smeta..
Inace,stabilnost je i dalje vrx vrxova i jedina stvar koju izgleda nisu jos resili je da kad posle restarta pustas arr,opet bar dvaput iskoci da ne moze da "prati" al posle je sve kul... 
|
Ja (a verujem i mnogi) sam to veoma koristio - ume da u?tedi puno automatike...
Logic je, na?alost, prestao da bude ozbiljan učesnik DAW scene. Nisu ti "propusti" u programu ne?to za čime ne postoji potreba korisnika, ili ne?to ?to je prekomplikovano za implementaciju. Steinberg ODAVNO ima (do skoro mi je bilo te?ko da, kao zakleti Lod?ikovac, to priznam) gomilu pristupačnijih protokola i alatki koje ubrzavaju workflow, svi ostali (uključujući i Digital Performer, koji je va?io za ubedljivo najsporiji i najneintuitivniji DAW) su te neke "obične" stvari uveli bez ikakve pompe i predstavljanja kao "breaktrough" pobolj?anja.
Ova prepotentna ?gadija predstavlja NOVU VERZIJU, ne čak ni apdejt, posle 4 (ČETIRI, za ove sa jeftinijim kartama

) godine, sa na?minkanom grafikom i MIDI FX-ovima?!
Bez "32bit plug-in compatibility"?!
Bez mogućnosti da memori?e? Channel Strip sa kompletnim rutingom?!
Sa fensi fejderima i ugradjenim EZ Drummer-om?!
Cela dana?nja muzika se vrti u ~2 dB, a najmanji korak za brze korekcije gaina je 1 (JEDAN!) dB?!
Ako otvori? Kontakt sa 16 outputa, rodi? mečku da naredja? Aux-e da mo?e? da miksa? (bubanj, npr) kao čovek (i to ne mo?e? da napravi? kao preset)?!
Mislim da je (kao ?to su mnogi nagadjali) trebalo da naprave LogicX samo kao aplikaciju za iOS telefone i tablete, bez podr?ke za Android. Taman da omladina ima čime da se zabavlja dok čeka prevoz do ?kole, umesto da igra "Angry Birds"...