Re: CPU Benchmark [Reverb]
Evo, sad sam probao nesto sto definitivno ukazuje na C5 32-bit kao problem.
Povecao sam audio buffer na maksimum, kod mene 4096 samples. Zatim sam ucitao projekat sa Oxford Reverbima. CPU je sad bio na oko 75%, ASIO na 80% ili manje. MEDJUTIM, I DALJE NISAM MOGAO DA OTVORIM NI JEDAN JEDINI OXFORD VISE OD ONIH KOJI SU OTVORENI.
Cubase5.exe zauzima manje od 2GB memorije sto je daleko ispod granice od 3GB, koja garantuje zamrzavanje.
Jednostavno, na mom sistemu C5 32-bit ne radi dobro... Mogao bih jos da probam Oxford preko JBridge-a.
S obzirom da nemam sad love, moracu da trpim neko vreme, a i mislim da nije strasno jer je uglavnom sve stabilno uz poneku "bizarnost". Bar se nadam da ce ostati tako.
EDIT
Sa kupljenim JBridge-om je jos gore. ASIO odmah u crveno, povecavam buffer, dobijem BSOD. Kraj.
Izgleda da ovde ne moze nista da se sredi bez velikih dodatnih ulaganja koja ja imam u planu tek od sledece godine. Ne zivim od toga i glupo mi je da postrosim 500$ na novi Cubase. Ako kupim neku light verziju onda ce mi biti krivo sto nemam najbolju. CPU barem mogu da koristim za sve aplikacije, a ne samo za audio.
Ceo "zivot" se igram Cubase-om i uvek je bilo dz, a sad...
Last edited by frag; 20-07-2013 at 12:19 AM.
|