View Single Post
Old 19-07-2013, 11:13 PM   #30
frag
Member

Default Re: CPU Benchmark [Reverb]

Auh... nemam sad jos 50-60 hiljada za C7... Srecan sam sto sam izvukao taj hardware a sad ispada da nemam software s kojim to mogu valjano da iskoristim.

Stvarno ne razumem u cemu je ovde problem, posto su se ostali rezultati uglavnom slagali. Cak sam se pre neki dan odusevio koliku sam polifoniju uspeo da izguram. Nemoguce da moze skoro 4 puta vise od toga. Medjutim, ako gledamo 640 prema 185 ispada da ja koristim malo vise od jednog jezgra s Oxford-om. Mozda C5 taj plugin koristi samo na jednom jezgru. Ali tu je opet sve besmisleno, jer OS a PRETSPOSTAVLJAM i C5 vide 8 virtualnih procesora a ne 4 fizicka jezgra. Nista se ne slaze!

Primetili smo i neka cudna neslaganja izmedju ASIO i Task Manager-a koja se povremeno javljaju, tako da mi deluje da je to nesto izmedju C5 i OS (npr. single-thread plugin Lush-101 u Task M. radi kao multi-thread a ASIO se ponasa kao da je single-thread). A mozda je problem izmedju odredjenih 32-bit plugin-ova i 64-bit OS, i sam C5 nije "kriv".

Mogao bih da instaliram onaj free DAW Reaper 64-bit cisto da vidim ima li razlike, mada mi je muka vise od "podesavanja" i prosao sam BIOS uzduz i popreko
frag is offline   Reply With Quote