View Single Post
Old 19-07-2013, 10:08 PM   #6
Tranzit
Member

Default Re: CPU Benchmark [Reverb]

Bice da je ipak do tog C5 jer to sve sto imas je odlican hardware. Podesavanja u BIOS-u mogu da uticu na performansu ali ne toliko drasticno da bi bila takva ogromna razlika jer tvojih 186 Oxforda na C5 prema recimo mojih 640 na Studio One 2 64Bit, je uzasno mnogo i neobjasnjivo. Vrlo slabo koristim narodne verzije a pogotovo ne glavni DAW, pa ne mogu da ti napisem kako bi to kod mene bilo na C5. Mozemo da probamo sa izvjesnim podesavanjem BIOS-a, ako imas volje jer jedino mi to pada na pamet sto bi mozda popravilo situaciju. Kako bilo da bilo, to je preslaba performansa za hardware koji imas jer tvoj procesor je odprilike u pribliznom rangu sa mojim i7 3770k, a jedina ozbiljna razlika u hardwareu je da je kod mene sve na SSD diskovima i da je moj RAM dosta brzi (2200) ali mislim da to nije valjan razlog bas za toliku razliku u performansi. Cak ti radis na PCI audio karti a kod mene je USB (AudioBox 1818VSL) sto eventualno ide tebi u prilog jer sumnjam da ta audio karta posebno opterecuje sistem u leru. Sve u svemu to kod tebe nesto debelo ne valja, sta god da je.
Tranzit is offline   Reply With Quote