View Single Post
Old 17-07-2013, 05:57 PM   #15
Anthony
Member

Anthony's Avatar

Default Re: Beatport top 100

ja ga pratim godinama,odli?an zvuk,odli?an producent...?ta ja imam u?i u guzici? ?ta misli? da ima? bolji ukus od mene? nikad nisam volio glasne hejtere kao ?to si ti...daleko od toga da si vjerovatno odli?an producent,dobra osoba il ?ta god drugo ali za?to na sva zvona nazivat sme?em ono ?ta se tebi ne svi?a? ?ta ti ?eli? vidjeti u top 10 na beatportu? i ja bi htio da ljudi ra?e kupuju Mefjusove,Billainova,Noisine ili ?ije god trake (za tamo neki deep house ili koji god kurac koji "ozbiljni" i "odrasli" ljudi slu?aju,necu govorit jer ne pratim taj svijet ba?) za razliku od ovoga ?to se kupuje,ali realan sam,mlad sam,imam o?i i u?i i vidim ?ta se ljudima vi?e svi?a i ?ta ih vi?e pokre?e i tu mi ni?ta nije ?udno...a DJi kupuju ?ta se svi?a masi i boli ih ona stvar ?ta cemo ja i ti re?i na to..zna se na?i dobrih traka u top 10-100 ali to je samo moje misljenje...na kraju krajeva Axwell je namjenjen za jednu publiku a Marco Carola za drugu,ko voli nek izvoli...ide? na party koji se tebi svidja,kupuje? trake koje se tebi svi?aju,ljudi koji vole tvoj sound kupovat ce tvoje trake i slu?at te i to je to...