Quote:
Originally Posted by OFF
Kakav je danas globalno odnos kvaliteta plug-ova (mislim na one koji mogu da se nabave na pijaci)? Ima li razloga nesto mixati npr u protoolsu (imam pt9 na hakintoshu) u odnosu na VST ponudu za win....
inace koristim uglavnom UAD, reverbe sa poco i lexicon native, uz jos po nesto (fab, softube, waves, spl....)..
Molim BEZ RASPRAVE PROTOOLS - CUBASE, samo me zanima da li su, npr mcDSP i dalje superiorni, i sta jos ima dobro, a da je dovoljno bolje za protools, da se vredi iscimati i podseti se Maudio i LE dana 
|
Razumem tvoju dilemu, ali to je uglavnom posledica nekog, ajd da kazem zasicenja, kad radis dosta dugo u nekom ambijentu, pa ti treba neka promena koja ce navodno poboljsati kvalitet.
Ono sto bi samo predocio, kao nesto sto sam primetio u poslednje vreme, je potreba da se non-stop update-uje (ili menja DAW i plugovi) jer nove stvari danas izlaze vecom frekvencijom nego ranije, pa postoji 'opasnost' da se uvuces u film da stalno update-ujes sistem i nabavljas nove stvari bez potrebe.
Quote:
inace koristim uglavnom UAD, reverbe sa poco i lexicon native, uz jos po nesto (fab, softube, waves, spl....)..
|
Ako ovo koristis ne vidim nikakav razlog za bilo kakav switch na nesto drugo, jer su ti plugovi i vise nego dovoljni da se odradi sta god ti treba..
Na tebi je...
pozz