Re: Beatport top 100
ok,sad ste ga po?eli malo pretjerano srat ipak...posrali ste apsolutno sve ?ta se nudi danas na komercijalnijoj sceni...gdje je problem sa Axwellom? nemozes re?i da je to hrpa ni?ega? AudioStorm i?ao sam ti malo na soundcloud,super je sve to ali iskreno malo sam zijevnuo a mogu mislit tek ljudi na partyu,tj.to je po meni lounge muzika za kafi?e ili neki fancy party (?to nije uopce lo?e,upravo suprotno)...i hrpa elektra lo?eg ima,ali ima odli?nog elektra iza kojeg stvarno cuje? da stoji rad i znanje...a ako vas brine ono ?to je najprodavanije,boli vas ?on,nekad u top 10 ima i dobrih traka,ali uglavnom dj-i najvi?e kupuju pjesme koje su prilago?enije masama i zasto uopce ocekujete i?ta bolje od toga?
ja sam bio na Axwellu tu u Pore?u u Istri i to mi je stvarno bio jedan od jebenih do?ivljaja,nije ni ?udo da takav stil housea zovu BIGROOM jer stvarno daje taj masivni do?ivljaj festivala i puca te ekstaza a ?enskice oko tebe se navla?uju na to i zasto nebi uzivao u tome? a ina?e sam kriti?an lik koji se ina?e krece po vi?e underground partyima dnb i dubstep glazbe,nekad dub i reggae...hocu samo reci da ste ipak malo prekriti?ni i previ?e generallizirate...a i sla?em se da je ovaj stil housea isforsiran,to sam vec naglasio...