View Single Post
Old 17-07-2013, 02:36 PM   #11
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Beatport top 100

Quote:
Originally Posted by Lag View Post
Poenta je u jednom te istom stab-u koji je na jedan te isti način odsviran i stavljen kao glavni element u gomili pesama. Pokazuje koliko nema u toj priči ni originalnosti, ni muzikalnosti, ni dizajna zvuka, niti bilo čega ?to je elektronsku muziku (kako underground, tako i komerc) dovelo tamo gde jeste sada. Ne razumem za?to te ovo čini ljutim?
Ma uzas jedan bre,totalni.Ovo je toliko degutantno,toliko bljutavo,bezvoljno i bezdusno,sve je otislo u jedan veliki ku*ac !!
Svi ti novi trendovi,taj opet kao moderni house zvuk koji nema veze sa zivotom,taj idiotski elektro,to je danas na cijeni i producenti koji ga umobolnije rade,to su popularniji !!!

Axweli,Hardwelly,Avicciji,Steve Aokiji,cist idiotizam

DaBear je u jednom tridu,cek,cek ...E'o ga

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
elektronika = plastika...tu nije problem...problem (za mene) je druge prirode..

Mislim, to je jako, jako, usko specijalizovan zvuk...koji vrti i slusa mali broj ljudi.
Meni konkretno, ovakvi pravci nisu nikad bili interesantni...vidim sad gomilu izdanja gde sve vreme svira (svira??) samo drum loop i kao, nesto se desava...i sad to kao gotov track, stavili na Beatport ???wtf?

Za ovako nesto, komentar neces dobiti na Rumskom..treba neko ko je bas 100% u tom fazonu da bi mozda skapirao i prokomentarisao...

Da je neki malo komercijalniji club sound pa da pricamo malo...

A za 2-3 sata...stojim iza toga.
Neko ko je u tome (dance produkcija) treba da to ume da nakrca za par sati. Nema vokala, nema harmonija, nema instrumenata...eh?
E garantujem ti da upravo ti koji to rade sa drum-loopom i kao nesto se desava iza,to je sad toliko moderno da svi padaju u trans i govore,woooow,amazing,fantastic,fucking great,i slicne baljezgarije,a nidje veze s mozgom,znaci to ce klinja u cetvrtom osnovne da odradi bolje,garantujem !

I ti trekovi su ti u beatport 100 i slicno,znaci sve sami "krem" danasnjeg DJs mainstreama,i imaju slusanost po nekoliko desetina hiljada i cak stotina hiljada (Hardwell) a to je za ovaj mjuz,znas i sam jako,jako puno !

Znaci ...

http://soundcloud.com/audio-storm
http://www.facebook.com/osha.audiostorm
AudioStorm is offline   Reply With Quote